Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

fredag 17. februar 2017

Ny software til HDS Gen3 - 4.5

HDS GEN3 software 4.5

Tidligere denne uka slapp Lowrance ut flere softwareoppgraderinger til bl.a. HDS Gen3, Elite Ti, Sonarhub og 3D structureScan. 

Her er noen av punktene som har blitt oppgradert på HDS Gen 3:
  • Overflateklarhet
  • Live Network Sonar
  • Navionics Sonarchart Live
  • Navionics Dock to Dock Autorouting
  • NMEA 2000 underholdningsforbedringer
Overflateklarhet forbedringer: 
Overflateklarhet-funksjonaliteten har blitt betydelig forbedret for å fjerne overflatestøy uten å påvirke fiske mål nær overflaten. Med denne oppdateringen viser overflateklarhet fisk skjult i overflatestøy i stedet for å filtrere bort alle ekko nær overflaten.

Live Network Sonar:
Live Network Sonar tillater HDS Gen3 brukere å vise og kontrollere to uavhengige sonar kilder fra en enkelt skjerm. Muligheten til å bruke en skjerm for å kontrollere sonar og overvåke fiskens aktivitet på to steder - som f.eks. forsiden og baksiden av båten - gir sportsfiskere fordelen av full kontroll over et komplett bilde av den undersjøiske aktiviteten under deres båt. 

SonarChart Live:
SonarChart Live gir sportsfiskere muligheten til å opprette HD batymetriske/topografisk kart - i sanntid - på HDS Gen3 skjermer. Kartene er laget ved å konvertere ekkolodd til detaljerte skisserte kart mens du navigerer. Ideell for sportsfiskere som fisker en ny plassering, SonarChart Live hjelper deg å øke bevisstheten rundt grunne områder og avslører ukjente bunnforhold og områder der fisken liker å skjule seg. SonarChart Live krever Navionics kartbrikke med et aktivt kartoppdateringer abonnement.

Dock-to-Dock Autorouting:
Navionics Dock-to-dock Autorouting skaper intelligente, detaljerte ruter for å navigere gjennom trange, smale passasjer og kanaler. Autorouting bruker kartdata fra sjøkart og SonarChart som navigasjonshjelpemidler og vanndybden for å beregne en sikker rute. Dock-til-dock Autorouting krever Navionics kartbrikke med et aktivt kartoppdateringer abonnement.

Navionics Plotter Sync:
Med Navionics Plotter Sync, kan sportsfiskere enkelt laste ned de nyeste Navionics kartdata og overføre veipunkter og ruter mellom Navionics app og et Navionics kartbrikke via trådløs tilkobling av HDS Gen3 skjermer. I tillegg kan veipunkter og ruter importeres fra Navionics kortet til HDS Gen3 "veipunkter/ruter/stier database". Plotter Sync krever et abonnement på Navionics app og en Navionics kartbrikke med en aktiv daglige oppdateringer abonnement.

NMEA 2000 forbedringer:
NMEA 2000 forbedringer til HDS Gen3 skjermer gjør dem i stand til å arbeide direkte med alle tredjeparts lydutstyr som samsvarer med NMEA 2000® Marine Entertainment / Audio Protocol. 

Last ned oppdateringen her: 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails