Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 29. januar 2015

Nye kvalitetssneller fra Shimano på plass.

Dro innom Villmarksbutikken på Jessheim i dag for å hente de nye Shimano Tekota 600LC snellene. Har lenge hatt lyst på Tekota sneller, men dyre som de er så har det blitt satt på vent. Fikk til slutt en god pris av Villmarksbutikken som jeg ikke kunne si nei til. Snellene kommer til å passe som hånd i hanske sammen med Shimano Beastmaster stengene jeg har fra før. 
Nå gjenstår det å spole på litt sene, før en kanskje får satt av tid til en Vänerntur i løpet av februar. Har bestilt Platil Souverän 0.40 sene fra Trollingcenter.se som skal tåle 14,2 kg. Hans Martin sverger til denne sena, og har selv kjørt med den i høst. Er veldig godt fornøyd med Platil sena. 

Tekota 600 LC er et mesterverk fra Shimano. Telleverket, som enkelt vedlikeholdes med en dråpe olje, viser antall fot snøre i vannet. Ramme, spole og sideplater er produsert i aluminium. Meget solid bremsesystem som kan justeres til ethvert behov. Drivverket i snellen blir assistert av 3 A-RB kulelager og ett rullelager. På Tekota er det også montert snørefører. Reparasjonssett og bøylefeste følger med.

Spesifikasjoner:

- Telleverk
- Super stopper, star drag.
- 3stk. A-RB kulelager + rullelager.
- Støpt alu-hus, alu-sideplater og spole.
- Senekapasitet: 310m / 0,42
- Senekapasitet: 390m / 0,38
- Utveksling: 4,2 : 1 Knarr-signal
- Vekt: 480g

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails