Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 10. januar 2015

Lowrance HDS Generasjon 3

LOWRANCE HDS Gen3 er snart klar for levering.!

Lowrance HDS Gen3 serien blir tilgjengelig på nyåret. Serien består av 3 kombimodeller i 7, 9 og 12-tommer wide format, har Multi-Touch, men også komplett knappebetjening.

Hovedfunksjoner;

- Enkel å se: 7, 9 og 12-tommers, bakgrunnsbelyst LED-skjerm med flerberøring og widescreen
- Enkel å bruke: Forbedret Lowrance-grensesnitt med berøringsskjerm eller tastatur gir lynrask tilgang til alle HDS-funksjonene.
- Den mest avanserte ekkoloddteknologien: Bruk CHIRP Sonar og StructureScan® HD samtidig for å få den beste mulige sikten til fisk og strukturer, både under og til siden for båten din.
- Gjør endringer raskt: Med en forbedret, raskere prosessor og intuitive brukergrensesnittfunksjoner inkludert rullende menyer, markørassistent, innstillingsmarkører og nyskapende forhåndsvisningsruter med glidebrytere med hurtigberøringsfunksjon.
- Vær tilkoblet: Integrert trådløs tilkobling med Lowrance GoFree App og annet innebygd utstyr – vis og kontrollvelg HDS Gen3-skjermer trådløst ved å bruke støttede nettbrett og smarttelefoner og den gratis Lowrance GoFree-appen.
- Mer er bedre: Kompatibilitet uten installering med Lowrance-prestasjonsmoduler – bredbåndsradar, SonicHub Marine Audio, Class B AIS og DSC VHF – i tillegg til bransjeledende teknologier som SmartSteer-kontroll for MotorGuide PinpointGPS og Lowrance Outboard Pilot.
- Kobler til og kommuniserer med HDS Gen2 Touch og HDS Gen2 -multifunksjonsskjermer.
- Dobble Ethernet-nettverksporter
- Micro-C-tilkobling for NMEA 2000®-utstyr
- Videoinngang via valgfri adapterkabel
- Samme innfelte bryter og brakett som HDS-12 Gen2 Touch, støttet av programmet Lowrance Advantage Service.

Les mer her: Lowrance

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails