Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

fredag 27. desember 2013

Oppsummering 2013

Fiskesesongen 2013 startet i midten av mars med Nordisk TrollingCamp på Bornholm (trollingskole). Over 20 nordmenn deltok i år. Vi var litt uheldige med været i år, men fikk allikevel oppleve noe helt spesielt: 10-hugg. Siste dagen gikk det på 10 lakser samtidig og snellene hylte i kor ombord i båten. Klarte å lande ni av laksene, og filmen fra turen kan dere se her: 10-hugg på Bornholm
På grunn av konfirmasjon til minstemann så fikk vi ikke deltatt i Trolling Master Bornholm. 
Derfor reiste Roy Idar og jeg ned til Simrishavn i midten av april. Vi bodde påBengtssons Loge (Patrick & Sanna), hvor de fleste trollingfiskere bor når de er i Simrishavn. Vi hadde tre dagers fiske med flere lakser ombord. Satte bl.a. ny båtrekord med en laks på 12 kg.
 Vell hjemme igjen og Mjøsfiske begynte trått i mai. Etterhvert begynte også Mjøsa å stige. NM måtte utsettes til slutten av juni p.g.a. flommen, og fisket var på sitt dårligste på mange år. Det ble derfor ikke mange turene på Mjøsa i år. Vi bestemte tidlig å si opp båtplassen på Viken II, og heller ha båten liggendes ved Vänern på høsten.
I begynnelsen av august ble jeg med Kjell Are ut på Mjøsa. Sammen med oss var fattern og en okel fra USA. Vi hadde ikke helt trua da temperaturen var høy. Allikevel skulle vi få en flott sprek ørret på 5 kg som ga oss ett par syke hopp rett bak båten. 
Fantastiske Sunnanå Havn var utgangspunktet for flere av høstturene til Vänern. 

 Har også vært matros for Team Puff (Hans Martin) i hans båt under høstfisket og fått sett hvordan han mestrer agnfiske.
 Her en flott laks fra Vänern, fanget i båten til Hans Martin.
Dessverre har det ikke blitt like mye tid til fiske i høst som jeg hadde håpet. Har bygd på hus og vært mye opptatt, men kommer helt sikkert sterkere tilbake neste år. Har kun blitt fem turer til Vänern i år, og de helt store laksene/ørretene har også vært fraværende.

Kort oppsummert så startet sesongen helt fantastisk på Bornholm, mens resten av sesongen ikke var helt det store for min del. Har uansett hatt mange flotte turer med hyggelige venner, og ser frem til å treffe dere igjen neste år.
2014 sesongen starter allerede i begynnelsen av mars med Nordic Trolling Camp på Bornholm. Skal også nedover til Trolling Master Bornholm i slutten av april. Så jeg ser lyst på året som kommer.

Ønsker dere alle skitt fiske.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails