Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

søndag 22. mai 2011

Fiskerapport fra lørdag 21 mai.

Roy Idar og jeg reiste til Viken II for å fiske, og for å gjøre litt jobb på båten. Vi måtte lage bedre fester for dypriggene, og har fått to infelte stangholdere i rustfritt stål av Team Fiskeglede. De som satt orginalt var av plast, og vi hadde forutsett at vi kom til å få problemer. Nå er den ene riggen fikset, og den andre tar vi neste gang.

På vei opp til Viken II ringte Robert Meisterplass, og vi ba han med oss ut på tur. Robert fortalte at han har begynt i ny jobb hos Jakt & Friluft som åpner ny butikk på Gjøvik i juni.
Vi satte kursen mot Furnesfjorden pga kraftig sønnavind og høye bølger. Inne i Furnesfjorden var sjøen mye roligere, men det var mye båter der. Kjørte til tider i sikk sakk mellom båtene. Temperaturen var fra 8-10 grader. Resultatet ble en ørret på ca 1,5 kg, som tok på tomic 746 i overflata. Fikk i tillegg en abbor på ca 7-800 gram. Begge svømmer videre. Vi returnerte tilbake til Viken II ca kl 0100 og turen tok over en time, da sjøen fortsatt ikke hadde roet seg lenger sør i fjorden. Neste helg er det Mjøsa Øretfestival og nye muligheter. Skitt fiske alle sammen.

PS: Har nå hatt den nye 4.0 softwaren på HDS`n våres siden slutten av april og er kjempefornøyd. HDS`n er blitt mye raskere, mindre støy, bedre deteksjon av fisker i det øverste vannlaget. Blå fargepalett på StructureScan er heller ikke å forakte. Anbefaler alle å installere den nyeste softwaren på HDS. Du finner mer info om nedlasting her: ProNav
Var en tur innom Villmarksbutikken på Jessheim Storsenter på fredag, og de begynner å få ett godt utvalg med trollingutstyr i butikken. Hjemmesiden er også kontinuerlig under utarbeidelse. Fikk skaffet oss to nye plano-kasser til å ha fiskeutstyret i. Har nå tre stk. av denne typen, og liker denne spesielt godt da det er mye oppbevaringsplass i dem.
Trolling utstillingsveggen til Villmarksbutikken

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails