Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

tirsdag 17. mai 2011

17 mai fisketur på Mjøsa

Etter 17 mai feiring og tidlig middag hos foreldrene mine, reiste jeg ut for å fiske. Hadde med meg minstemann Jakob og hans kamerat Elisha.
Var på vannet i 17 tida og satte kursen mot Helgøya. Vi startet på sør/vest sida av Holmen. Temperaturen her var på kun 5 grader. Vi trollet oss sakte men sikkert mot Hansodden, og temperaturen økte til 6,5 grader. Dreiv litt inne i sundet før vi pakket sammen og dro hjem.
Det regnet ganske godt under hele turen, og det lå mørke skyer over oss hele turen. Derfor ble fisketuren kun 3 timer lang. Måtte ta ned stengene fra taket da det begynte å slå gnister mellom bunnen på stanga og stangorgelet. Sikkert mye posetiv energi i lufta. Under hele turen så vi kun ett lyn, og det var langt unna oss. Men for sikkerhets skyld hadde jeg stengene liggendes på akterdekket. Har ikke sett en eneste fòrball på ekkoloddet langs hele vestsida av Helgøya.
Vi kjørte med 4 stenger i overflata. Brukte lappia, tomic og mto woblere. Hadde ikke ett eneste napp på hele turen. På veien hjem kjørte vi Kapp-sida, og temperaturen her var ikke høyere enn 5,3 grader.
Selvfølgelig begynte sola og komme frem når vi satte oss i bilen og skulle dra hjem.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails