Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 16. september 2010

Utstyrsmontering på nybåten.

 
Har bl.a. fått montert HDS-10 i dashbordet. Fikk byttet de vi hadde til 10" skjerm som passet perfekt i dashbordet. Gjenstår fortsatt endel tilkobling av kabler og strøm. 
På toppen av dashbordet har vi fått montert ventil for varmeapparatet. Greit å ha ett uttak mot vinduet for å fjerne dugg og is. Det andre uttaket er i cabinen, nede ved gulvet.
 
Autopiloten er også montert. 
Vi klarer oss fint med Sportspiloten en stund til. 
Til høyre for piloten har vi montert styreboksen for varmeapparatet.
Vi bestemte oss tidlig for å montere varmeapparatet under førerstolen slik Team Fisherman hadde gjort. Det bar på mange utfordringer og problemer som måtte løses. For det første så var det nesten umulig å komme til med kroppen inn i luka. Roy Idar klarte såvidt å få framkroppen inn, men måtte ligge sideveis. Han klarte derfor ikke å løfte opp wallas`n på plass. Det endte opp med at vi hentet jekken og fikk jekket den på plass. Neste problem ble å få på plass eksosrøret i toppen av wallas`n, men det løste seg til slutt.
I morra blir det litt elektriker jobb i båten. Ny sikringsboks med 12 sikringer er kjøpt inn, flere brytere og kabler i diverse tversnitt ligger klart. Skal prøve å få ett ryddig og lett oversiktlig el-anlegg i båten.
Forhåpentligvis blir det en testtur på Hurdalsjøen i løpet av helga.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails