Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 30. september 2010

Prosjekt targabøyle/stangorgel

Da er targabøyla ferdig, og montert på båten. Skulle egentlig bruke HMK Tankservice AS på Dal, men pga sykdom hadde de ikke mulighet før i slutten av oktober. Rett på andre siden av gata ligger ett annet firma Trans Constructions AS, så jeg ringte dem på tirsdag. Svaret jeg fikk var at de kunne utføre jobben allerede denne uka. Avtalte time i dag, og etter en hel dag med tilpassing og sveising ble vi til slutt ferdig. Har fått sveiset på ei plate for Lowrance bredbåndsradaren, og avtagbare master på sidene. Alt sammen er lagd i aluminium. Trans Constructions AS tar på seg alle typer jobber, og sveiser for det meste syrefast og aluminium til offshore virksomhet.

Stangholdere har vi bestilt fra MM-Fritid / Team Vadstena trolling i Sverige. Regner med at de kommer i begynnelsen av neste uke. Selve holderne er i rustfritt stål, mens festet er i aluminium.

Feste for planerbordsnellene kommer på mandag, og Sleipner Motor AS har sendt oss Cannon braketter for gjennomgående stangholder. Kommer til å feste dem permanent med gjennomgående bolter slik at de sitter fast til rekka. I tillegg fikk vi i går de flushmonterte strømportene for Cannon riggene våres.
Regner med at alt skal være klart innen Mjøsa Trollingfestival neste helg. 
Skitt fiske.

1 kommentarer:

Unknown 30. august 2013 kl. 23:52  

Norrköpings kommun har bestämt att tillåta utökat syrefaste i sjön Glan.
Området är på 750 ha och har tidigare varit fredat från yrkesfiske, men nu har kommunen beslutat att lägga ut detta till högst bjudande.....Inom området finns några av sjöns viktigaste lekgrynnor för gös!
I avtalet finns heller inga restriktioner på hur mycket fisk som får tas upp ellar antal redskap som får användas, bara ett minimimått och maskstorlekar på näten.
Fisket i Glan är inom några år ett minne blott! Vilka idioter!!!

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails