Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 27. august 2009

Julekvelden for A-Team. Pakkene fra ProNav AS kom i dag.


I år kom julekvelden tidlig. Var på posten i dag og hentet sponsor pakkene fra ProNav AS. Selv med svineinfluensaen i kroppen klarte ingen å hindre meg turen til postkontoret. Hva som var i pakkene kan dere se på bildene, men mer info kommer senere når feberen gir seg. Skal dytte innpå med febernedsettende og håper jeg blir frisk til helga slik at vi kan begynne å montere utstyr. A-Team og ProNav AS inngikk nylig en 2 års sponsor avtale og flere spennende pakker ventes allerede i slutten av september.

ProNav AS er Norges største og beste distributør av maritim elektronikk. Den posisjonen har de tenkt å ivareta ved å levere produkter i verdensklasse og ha den beste tekniske supporten på alle felt.
Deres leverandører er bl.a.: Lowrance, Simrad, B & G, Northstar, Eagle, ComNav med flere. Blandt disse produktene er det først og fremst Lowrance sine produkter som er av størst betydning for oss i A-Team. Den nye kartplotteren/ekkoloddet HDS-8 og broadband radaren skal bli moro og prøve framover. Men først må utstyret monteres.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails