Google+

fredag 28. august 2009

Fortsettelse på julekvelden.....

Lowrance HDS-8: Denne gleder vi oss til å prøve. Dette blir det nye smykket i båten vår. Med denne skal man få mindre forstyrrelser og krystallklare bilder. HDS`n er veldig brukervennlig. Den har brukervennlig kontroll meny, flywheel/navigeringshjul og hurtigvalgsknapper (knappene nederst under skjermen er programmerbare hurigvalgsknapper). HDS har også markedets beste skjerm av type SolarMAX™ PLUS, som gir de beste detaljene i direkte sollys eller ved vidvinkel.
Torgeir i ProNav sendte oss den beste normale hekkmonterte svingeren de hadde nemlig Airmar P66. Litt om Airmar P66: 50/200 khz dobbeltfrekvens med hele 600 watt RMS sendeeffekt. I motsetning til de andre vanlige som er på 350 watt. Den har innebygd hjul for måling av vannhastigheten. Konstruksjonen av svingeren gjør at den reduserer turbulanse støy rundt svingeren. Strålevinkelen er på 45 grader ved 50 khz, og 11 grader ved 200 khz. Det skal bli moro å teste den sammen med HDS`n fremover.

NMEA 2000 starter kit, inneholder power kabel, 2 fot og 15 fot kabler, 2 x T-connector, network terminatorer. Dette kittet passer til alle HDS modellene.

Fikk også tilsendt ny VHF antenne type: CELmar2-1FME, 1,1m VHF Antenna - Fiberglass, w/6m RG58 kabel. Har hatt problemer med vår gamle VHF antenne. Den mottar signaler kun fra kort hold. Når vi har fisket i sørenden av Mjøsa har vi aldri klart å få inn trollere som fisker oppe ved Helgøya eller Furnesfjorden. Med denne nye antenna så håper jeg vi kan få med oss hva som skjer lengre nord i Mjøsa.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails