Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

mandag 13. juli 2009

To førnøyde gutter satte personlige rekorder på gjedde og ørret.




Fiske feberen ble til slutt for høy, så i går tok jeg med ungene og fattern på Mjøsa. Vi satte ut båten i Feiring og fisket oss over mot Espa sida. Rett før "masta" gikk det på fisk på den ene stanga på planerbordet. Det var et typisk gjedde hogg, og storebror Andreas som skulle ta den første satte i gang med å kjøre fisken. Gjedda var ganske sprek og han måtte jobbe litt før den lå i båten. Den veide 3,5 kg, og tok på Lappia 118 spesial i overflata. Dette er den største gjedda Andreas har fått.



Etter en kort stund krysset vi over mot Feiring sida, og fisket i samme område som vi gjorde under Nm. 400 m sør for "gartneriet" gikk det på en pen fisk på riggen. Denne gangen var det lillbror Jakob sin tur. Det gikk fort opp for oss at dette var en ørret. Den hadde flere spreke og lange utras, og Jakob jobbet som en helt for å få fisken inn til båten. Sliten og fornøyd styrte han fisken opp i håven. Den veide 3,22 kg og dette er ny personlig rekord for Jakob. Villfisken tok på 16 m dyp og den tok på en blå apex(favoritten til Team Mayday).
Andreas fikk også en ørret til som var under minste målet, og som ble satt pent tilbake. I tillegg mistet vi en fisk som trolig var ei gjedde.


0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails