Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 5. februar 2009

Navico inngår avtale med ProNav om distribusjon og kundeservice av maritim elektronikk i Norge.


 • Pressemelding:
 • Navico inngår avtale med ProNav om norsk distribusjon og kundeservice
 • Navico, den globale leder innen maritim elektronikk, inngår avtale med den norske maritime elektronikk distributøren ProNav for å sentralisere norsk distribusjon av merkevarene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX)
  for å styrke kundeservicen ovenfor våre kunder, og bygge opp et sentralt varelager i
  Norge. Avtalen vil styrke posisjonen av merkevarene i Norge ved å forene den globale elektronikk fabrikanten med lederen innen distribusjon og kundeservice, en nøkkel til suksess i det norske markedet.
  Med lokalt varelager og utstrakt kundeservice, er ProNav godt rustet til å supportere fritids- og kommersielle kunder.
  Fra 1. februar 2009, har ProNav distribusjonsansvaret for B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad(SimradMX), som gjør ProNav til den største, uavhengige distributøren av maritim elektronikk i Norge.
  Navico og ProNav har allerede et 4 års godt samarbeid, med ProNav som distributør for Navman og Northstar.
 • ProNav ble etablert i 1994, og er høyt ansett innen både fritids- og det kommersielle markedet.
  Selskapets eksisterende salgskanaler og kundeservice er helt i tråd med de adskilte markeds segmentene Navico merkene betjener som; seilsport, fritidsbåter og kommersielle fiske og handels fartøyer.
  “Vi ser frem til å styrke vårt samarbeid med ProNav. De har allerede vist sin evne til å forsyne båteiere med kundeservice av toppklasse, ved rask levering fra lokalt varelager og support til båtfolk på vannet”, sier Navicos CEO Jens-Thomas Pietralla.
  “Etter mange års sterk vekst innen den kommersielle fartøy sektoren, er vi nå i stand til å vokse innen andre store markeds segmenter. Ved partnerskap med Navico, og gjennom samarbeid med våre trofaste forhandlere, er vi henrykte over å distribuere Navicos fulle varesortiment til det norske markedet. Med en spennende ny gruppe av produkter, som Lowrance HDS og Navico bredbånds radar, ser vi et veldig stort potensiale når vi går inn i 2009 sesongen”, sier Jon Hestnes, adm. dir. i ProNav.
 • Navico takker det norske teamet, ledet av maritime industri veteran Øystein Bredal-Thorsen, som gjennom de to siste årene har integrert Navicos distribusjon til en operasjon og slik beredt grunnen for en overlevering til ProNav.
  - Slutt -
 • Notat til redaktører:
  ProNav
  ProNav AS ble etablert i 1994 og har raskt vokst til å bli en av Norges ledende distributører av maritim elektronikk.
  Basert i Egersund, nær nordsjøfiske og Stavanger, har ProNav utviklet en suksessfull forretning som betjener både fritidsmarkedet og profesjonelle kunder.
  http://www.pronav.no/
 • Navico
  Navico er moderselskapet til de fem ledende, maritime elektronikk varemerkene: B&G, Eagle, Lowrance, Northstar og Simrad. Navico har ca 2500 ansatte globalt. Selskapet har utvikling og fabrikk fasiliteter i USA, Mexico, UK, Norge og New Zealand.
  http://www.navico.com/

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails