Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 4. juni 2016

Genialt produkt fra norske gründere.Det norske selskapet Northern Playground har i noen år utviklet et konsept som gjør livet litt enklere for friluftsfolk.

Nå har de utviklet et nytt produkt som er perfekt for fiskere og alle som ferdes i båt. Produktet er en shorts med padding i rumpa som gjør at man er varmere, tørrere og sitter mykere. Hvis man skulle bli for varm, har shortsen glidelåser langs begge sidene slik at man kan ta den av seg uten å ta av seg bukse og støvler. Se filmen under. Den forklarer det meste.


For å starte produksjonen
av produktet har selskapet lansert produktet i kickstarter. Det er såkalt «folkefinansiering» hvor man betaler (med god rabatt) først slik at selskapet for midler til å produsere, og så får man produktet tilsendt når det er klart. Så hvis man har lyst til å være den første som skaffer deg en Zipshorts Padded, benytt dere av kampanjen nedenfor!

Her er noen andre geniale Zipwear produkter fra Northern Playground. Flotte plagg til bruk under f.eks. vadere når man står i elva med fluefiskestanga. 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails