Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

lørdag 18. juli 2015

DJI Phantom prøvefyving i nabolagetDa er første prøveflyging unnagjort. Jeg fikk testet "Dynamic Home Point - DHP" som ville ha reddet den første dronen vi mistet i Østersjøen ved Bornholm. Med DHP så vil dronen følge telefonen sin gps signal. Det betyr at når man flytter seg fra A til B under filming i båt så vil "Return Home" være der telefonen er og ikke der man startet fra. Gps signalene oppdateres hvert annet sekund. Under dagens test fungerte dette utmerket.
For trollingfiske vil DHP være perfekt da man hele tiden er i bevegelse og flytter seg flere hundre meter fra hvor man startet å fly til man er ferdig med å filme og må lande igjen.  Hvis man mister dronen av syne kan man bare skru av radiokontrollen og dronen vil returnere av seg selv til plassen man var når man skrudde av radiokontrollen. Når dronen er i syne igjen kan man overta kontrollen igjen og lande den trygt.

Dette høres veldig lett ut, så er spørsmålet hvor lett det er når man er ute på sjøen, og om denne dronen også havner på bunnen av en eller annen sjø.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails