Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

søndag 1. januar 2012

Oppsummering av 2011

 Sesongen 2011 startet med tur til Bornholm i slutten av april. Der deltok vi i Trolling Master Bornholm sammen med 244 andre båter. Siste dagen klarte vi endelig å finne ett område som ga skikkelig utelling. I løpet av tre timers fiske i området hadde vi tre lakser i båten med samlet vekt på ca 25,5 kg. Den største veide 11,5 kg, noe som er ny båt pers. Film fra Bornholmsturen ligger her.
Vi endte til slutt på en 20 plass.
Årets Ørretfestival på Mjøsa ga ingen tellende fisk, og NM var kun 7 dager unna. Tre dager før NM fikk vi besøk av Team Fiskeglede fra sørlandet. De to dagene før NM ble benyttet godt, og testfisket ga oss klare svar på hvor vi skulle fiske under NM. Under testfisket fikk vi bl.a. en punding som vi satte pent tilbake (film ligger her). Vi fisket ved Skreiafjella, og fikk fire ørreter, den største veide ca 5,5 kg. Det holdt til en kjempefin 5 plass, kun 30 gram unna 3 plassen.
NM-vinner ble Rune Larsen, og størst ørret tok Team Stensrud (alle sammen fra Råholt).
 I midten av juni kom flommen, og båtene ble tatt opp. Ble noen fisketurer på Hurdalsjøen, men kun gjedder som ville bite.
I september var det fredning på Mjøsa, og fikk da tilbud om å mønstre på hos Team Puff. Ferden gikk til Vänern. Vi reiste ned fredag kveld, sov ett par timer i båten før vi satte kursen ut mot Bananen og Midtledern. Etter endt dag hadde vi full pott. Fire fisker ble med hjem. Video fra turen kan ses her.
I midten av oktober bar det på nytt til Mellerud. Nå var det Nordisk som ble arrangert i nydelig vær. Vi fisket bra på fredag med ett par pene tellende fisker. Lørdag testet vi ett område vi aldri hadde fisket før, og resultatet kom litt for seint. Vi fikk to lakser, den største på 8,5 kg. De ble tatt litt for seint for konkurransen, men alikevel en kjempeopplevelse. Ny pers på Vänern også. Endte til slutt på en 8 plass.

I løpet av høsten ble det også mange fisketurer på Mjøsa, men resultatet uteble gang på gang. Kun ørreter som var for små. Vi fikk ikke en eneste lovlig ørret, og tok opp båten i slutten av november. Neste høst blir det muligens at vi setter båten i Mellerud/Åmål.
Vi har også fått tilbud av Team Puff til å mønstre på i hans nye båt. Den blir troligens liggendes i Simrishamn.

År 2012 tjuvstartes med Trollingskole på Bornholm i mars. Les mere her.
I april tar vi med vår egen båt for å delta på Trolling Master Bornholm for fjerde gang.

Ønsker alle sammen ett godt nytt fiske år.
Skitt fiske-

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails