Google+

torsdag 8. desember 2011

Verdensnyhet: Lowrance HDS Gen. 2

Lowrance HDS Gen.2
Lowrance presenterte i dag den nye Lowrance HDS Generasjon 2, som har dobbelt så stor prosessor og dobbelt så stort minne enn første generasjons HDS. Dette gir brukere forbedret responstid, raskere oppstart, raskere meny og lynraske kart panorering og zooming hastigheter. 
Se HDS Gen2 video her: Lowrance.com


Når HDS Gen2 er sammenkoblet med StructureScan modul, kan brukere aktivere StructureMap overlegg og vise bilder direkte på kartet i sanntid. Brukere kan også lage StructureMap kart av sine favoritt fiske og dykke områder. (se det øverste bildet). I tillegg blir det mulighet for WiFi.


Den nye HDS Gen2 har fått utseende litt endret, har raskere prosessor-hastighet og ny StructureMap View, et kraftfullt, nyskapende verktøy som tillater brukere å overlegge StructureScan bilder på kartet i sanntid, eller å lagre bilder til gjennomsyn på fritid. 

Det som er veldig spennende er muligheten for wifi. Det vil komme en slik WiFi modul, og systemet heter "GoFree-wireless". Denne vil fungere på både Apple & Android (Smarttelefoner) m.fl.
GoFree modulen muliggjør trådløs kontroll av den integrerte navigasjon, underholdning og digitale styringssystemer. Data streames begge veier.
GoFree-Wireless er kompatibel med kartplottere og multifunksjonsskjermer fra Lowrance HDS & Simrad NSS, og blir tilgjengelig våren 2012.

Kompatibel med Navionics kartografi og med Turboview for høyhastighet sømløs zooming og overgang mellom 2D og 3D-modus, gir HDS Gen2 også en innebygd innspilling evne, slik at brukerne enkelt kan opprette og vise StructureMap detaljer uten hjelp av en datamaskin.
Alle HDS Gen2 modeller med kartplotter har en intern, høy følsomhets GPS antenne, og produkter med ekkolodd har innebygd den prisbelønte Broadband Sounder, som gir deg krystallklare bilder.

Lowrance sin TrackBack funksjonalitet tillater HDS brukere å spole ekkolodd/structurescan-bildet bakover i tid, hvor man f.eks. har mulighet for å legge til waypoints. Under bruk av TrackBack fortsetter HDS opptaket slik at man ikke mister viktig ekkolodddata under operasjonen.

Alle HDS Gen2 modellene har en SolarMAX PLUS skjerm med LED bakgrunnsbelysning, for eksepsjonell bilde i sollys og fra bred innsynssvinkel. Brukere kan også justere skjermens lysstyrke for dårlige lysforhold.HDS Gen2 modellene har en lett-å-bruke menysystem for enklere tilgang og kontroll av viktige funksjoner. I tillegg har HDS-8 og HDS-10 modellene seks programmerbare taster, for én knapp tilgang til de mest brukte menyfunksjonene.Den nye HDS Gen2 består av ni modeller (se tabell nedenfor) og kan enkelt kobles i nettverk ved hjelp av ethernet kabling, og sammenkobling via Nmea2000/0183.


Model: HDS-5, HDS-5x, HDS-5m, HDS-7, HDS-7m, HDS-8, HDS-8m, HDS-10 og HDS-10m.


Nye funksjoner for HDS Gen2 inkluderer:
  • Raskere mikroprosessor (mer datakraft, bedre responstid og raskere grafikk)
  • Større minnekapasitet.
  • Sanntid StructureMap. Evnen til å overlappe Structure Scan bilder på kartbildet i sanntid. 
  • Lagringsmodus av StructureMap. Lag detaljerte overlegg av dine favoritt fiskeplasser for bedre fiske, eller for gjennomgang på sjøen eller på land.
  • Nytt kosmetisk utseende (nye farger for frontsiden,knapper og baksiden.)
  • Fjerning av kapasitiv flywheel på HDS 8 og 10.
  • Mulighet for wifi ved hjelp av GoFree-Wireless modul. 
 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails