Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 10. desember 2009

A-Team`s årsrapport for 2009

A-Team`s års rapport 2009:I forberedelsene til årets sesong ble det gjort endel endringer på båten. Ny motor (Suzuki DF 70hk), nytt varmeapparat(Wallas 1800), nye båtstoler og autopilot ble montert.Vi tok vår første test tur tidlig i april på Vänern. Der ble det ikke noe fisk, men vi fikk kjørt inn ny motoren.

I slutten av april reiste vi til Bornholm for å delta i TMB. Dette er en av de beste og største konkurransene vi noensinne har deltatt på. Norge tok tredjeplassen i landskampen og vi var tredje beste norske båt av 10 totalt. A-Team tok 40 plassen av totalt 240 båter noe vi var godt fornøyde med. Tross alt var dette vår første tur dit. Vi fikk to lakser på 10,37 kg og 5,34 kg.


 


Høydepunktet i år og kanskje for resten livet var når vi vant Norges Mesterskapet i trolling på Mjøsa. Det var 214 båter som deltok. Vi fisket i Feiring området og startet konkurransen veldig bra. Etter bare 2 timer så lå det 2 ørreter i båten, den største på 7,68 kg. Vi fikk totalt 4 ørreter som veide til sammen 16,57 kg. Dette holdt til å vinne både størst ørret og samlet vekt konkurransen. Som følge av seieren i NM ble det også endel premier på oss, men den største premien kom en måned seienere da ProNav valgte oss som sponsor objekt for 2009-2010. Utstyrslista på båten ble som følge av sponsingen betraktelig oppgradert. Nå sitter det broadband radar, HDS-8, LVR-880 og LSS i/på båten. Det som er mest spennende av alt utstyret er Lowrance Structure Scan. Gleder oss til å fortsette å teste dette neste sesong.

I oktober vendte vi tilbake til Vänern for å delta i Nordisk Mesterskap i trolling. Det var kun 55 båter som deltok. Vi fikk en laks på 7,05 kg dagen før konkurransen startet. Under konkurransens siste time fikk vi også lurt opp en ørret på 6,9 kg. Dette holdt til 16 plass, og vi ble dermed den beste norske båten i år også.

Vil takke Team Sperillen for en fin tur og et hyggelig selskap i Sunnanå hamn.Vi har også deltatt i Ørretfestivalen(ca 200 båter) og Trollingfestivalen (ca 50 båter) uten hell. Det viser bare at man skal litt flaks også for å gjøre det bra i konkurranser. Det er dette som gjør det så spennende med trolling. Alle kan vinne.

 

Målene til A-Team før sesongen var:


  • Å fiske mere enn vi gjorde i 2008 Oppnådd.

  • Delta i Trolling Masters Bornholm  Oppnådd.

  • Sette nye personlige rekorder Oppnådd. (Laks Østersjøen 10,37kg, Laks Vänern 7 kg, Ørret Mjøsa 7,68 kg, Ørret Vänern 6,9 kg.

  • Reise til Venern minst 3 ganger Ikke oppnådd. Det ble kun 2 turer. 

  • Få ungene mere hektet på trolling Delvis oppnådd. 

  • Komme blandt de 30 beste i NM og Ørretfestivalen Delvis oppnådd.
       Oppsummert så har vel dette vært den beste sesongen noensinne. Bloggen vår har hatt over 20000 besøk og over 32000 sidevisninger i 2009. Dette er en femdobling av 2008. 

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails