Google+

GJESVÆR FISHING CAMP

torsdag 19. mars 2009

Vi har jobbet litt på båten i dag. Monterte diverse utstyr.

Her er varmerørene ferdig montert i cabinen. 2 stk. uttak i dashbordet og et uttak i cabin. Fikk festet rørene i skrå veggen slik at de ikke blir i veien inne i cabinen.

Her ser dere de 3 uttakene ferdig festet. Ikke bry dere om alt rotet. Den jobben tas til slutt.

Byttet ut 3 stk. instumenter som var svarte. Det fulgte med hvite instrumenter til den nye motoren. Derfor bestilte jeg opp hvite instrumenter, slik at alt blir likt. Wallas regulatoren er også montert. Den skan ses under radioen.

Her ser dere instrumentene, og 2 stk. ventiler som er felt inn i dashbordet.

Fikk også montert den nye låsbare ABS boksen på akter speilet. Det satt en maken boks der fra før men luke håndtaket var defekt og luka var festet med strikk. HAr fått masse hjelp av Roy Idar i dag, og selvfølgelig av Kjell Are (Team Mayday) som alltid stiller opp hvis det er noe. Takk til dere begge. Vi klarte ikke å bli helt ferdig idag. Det som gjenstår er å få montert ei ny luke i fører konsollen/kassa. Mangler også å få festet bryterpanelet. Regner med at utstyrs monteringen i båten skal være ferdig i løpet av helga. Da gjenstår det kun å få vasket og polert båten + at jeg skal gå over hjullager og bremser på båt hengeren. Deretter blir det tur til Vänern, enten Mellerud eller Åmål, den 2-5 april.
Skitt fiske alle sammen.

0 kommentarer:

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails